Милуновић: Свлачионица кључ успеха

38

Црвена звезда је ове сезоне освојила 32. првенствену титулу, четврту у низу. Екипа Дејана Станковића показала је да је без премца најбољи тим у земљи, а један од најважнијих шрафова Звездине шампионске машинерије је стамени штопер Немања Милуновић.

Наш дефанзивац је нагласио да је за трофеје најбитнија добра атмосфера међу играчима, као и да се сви надају освајању дупле круне.

Свлачионица је нешто најважније. Кључ резултата и успеха претходних година је другарски однос који имамо. Знам колико армија звездаша и ми у клубу жељно ишчекујемо пехар купа. Можемо ове године да уђемо у историју као екипа која није изгубила цело првенство и то су ствари које из нас константно извлаче максимум. Недостаје нам публика на утакмицама. Наши навијачи нас изненађују ван стадиона и тад видимо колико доприносе и какав су ветар у леђа. Једва чекамо да се заврши пандемија, да се врати слобода људима и да играмо фудбал пред гледаоцима – сматра Милуновић.

Дејан Станковић и његов стручни штаб доста пажње посвећују детаљима везаним за офанзивне и дефанзивне прекиде. Због своје висине Милуновић има значајну улогу у том сегменту игре.

Веома смо висока екипа, постигли смо скоро 30 голова на прекид из комбинација које смо уигравали. Стручни штаб и тренер Станковић доста придају важности дефанзивним и офанзивним прекидима. Драго ми је да ми полази за ,,руком“ да дајем голове, али је најважније да као тим бележимо победе. Краси нас одлична скок игра и ту су заиста сви сјајни. Од нас у одбрани па све до Павкова и Фалћинелија у нападу. У Звезди су ми најдражи голови Олимпијакосу и Генту у Белгији, које смо дали управо после прекида – закључио је горостасни Чачанин.

Претходни текстЗвездини гаранти за титулу
Следећи текстЗвездини бисери – Омладинци први на табели