Звездини бисери – Омладинци први на табели

204

Бисери из црвено-беле Омладинске школе су наставили да бележе позитивне резултате и током овог викенда. Од укупно девет мечева одиграних током овог кола наши талентовани фудбалери су забележили шест победа уз укупно 19 постигнутих голова.

Омладинци Црвене звезде су убедљиво савладали Интернационал са 5:0 на гостујућем терену у оквиру 33. кола националног шампионата. Изабраници Марка Неђића су одиграли перфектну утакмицу, а на овом сусрету се највише истакао Мирко Николашевић, који иначе наступа за селекцију кадета Црвене звезде, са четири постигнута поготка и једном асистенцијом, а уз њега је једном мрежу ривала погодио Никола Кнежевић. Овом победом црвено-бели су избили на прво место на табели. Јуниори Графичара су победили Трајал у гостима резултатом 3:2. Графоси су добром игром заслужено дошли до победе, а голове за тим Милана Стегњајића су постигли Матеја Бојовић, Михајло Митић и Алекса Голијанин.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 33. КОЛА:

1. Црвена звезда, 77 бодова, гол разлика 92:24

2. Бродарац, 75 бодова, гол разлика 70:32

3.Партизан, 73 бода, гол разлика 83:42

——-

10.Графичар, 46 бодова, гол разлика 44:41

СТРЕЛЦИ: Никола Кнежевић (18 голова, Црвена звезда), Матеја Бачанин (15 голова, Црвена звезда), Никола Митуљикић (11 голова, Црвена звезда), Марко Стојановић (7 голова, Црвена звезда).

Кадети Црвене звезде, које са тренерске позиције предводи Никола Митић, су рутински савладали екипу Интернационала – 3:0. Питање победника црвено-бели су решили у другом полувремену прелепим акцијама које су головима крунисали двоструки стрелац Михајло Милосавић и Матеја Бубањ који је једном затресао мрежу ривала. Кадети Графичара су ремизирали против Реала из Ниша (2:2), а голове за тим Николе Ђуровића на овом сусрету постигли су Лука Бошковић и Лука Стојсављевић.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 33. КОЛА:

1.Партизан, 88 бодова, гол разлика 117:15

2.Војводина, 80 бодова, гол разлика 91:32

3.Црвена звезда, 74 бода, гол разлика 97:31

——-

5.Графичар, 60 бодова, гол разлика 78:42

СТРЕЛЦИ: Мирко Николашевић (26 голова, Црвена звезда), Матеја Бубањ (15 голова, Црвена зведа), Лука Бошковић (15 голова, Графичар), Игњат Брајић (11 голова, Графичар).

Првотимци Графичара су на домаћем терену савладали Јагодину са 2:0 у оквиру 30. кола Прве лиге Србије. Изабраници Бошка Ђуровског су одиграли тактички беспрекорну утакмицу и на крају заслужено уписали нова три бода. Голове за Графосе на овом сусрету постигли су Дејан Видић и Урош Лазић који је постигао првенац у сениорском фудбалу.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 30. КОЛА:

1.Раднички 1923, 62 бода, гол разлика 45:20

2. Колубара, 57 бодова, гол разлика 40:28

3. Кабел, 56 бодова, гол разлика 35:15

——-

7.Графичар, 43 бода, гол разлика 39:31

СТРЕЛЦИ: Борисав Бурмаз (7 голова), Дејан Видић (4 гола) Немања Стојић, Норман Кембел, Лазар Марјановић (3 гола).

Пионири Црвене звезде поражени су од Чукаричког на гостујућем терену са 3:0 у оквиру 21. кола Прве лиге пионира. Пионири Графичара су поражени минималним резултатом (1:0) од годину дана старијих фудбалера вечитог ривала.

Млађи Пионири Графичара су савладали Бродарац са 2:0. Изабраници Дејана Шиљковића су доминирали на терену у готово свим сегментима игре и на крају заслужено забележили нова три бода. Стрелци на овом мечу за наш тим били су брзоноги Петар Поповић и Игор Бубања.

Петлићи Графичара су на свом терену победили Телеоптик – 2:0 у оквиру седмог кола лиге. У веома борбеној утакмици пулени Владе Вучића су приказали одличну игру и велику жељу за победом. Двоструки стрелац за наш тим на овом сусрету био је капитен Марко Радојковић.

Претходни текстМилуновић: Свлачионица кључ успеха
Следећи текстЗвездаши на каљењу – Првенац Ибрахима