Конференција пред почетак плеј-офа и првог меча са Игокеом

64

Кошаркаши Црвене звезде играју на старту плеј офа са екипом Игокее. Црвено-бели су током изузетно тешке сезоне која је била испуњена бројним утакмицама и тешким путовањима, „испресецана“ Ковидом, успели да обезбеде прво место на табели и као домаћин отварају полуфиналну серију против најпријатнијег изненадјења сезоне, екипе Игокее.

Прва утакмица игра се у понедељак од 18.30 часова у хали „Александар Николић“ без присуства публике. Реванш је у петак у истом термину у Лакташима, док би евентуална мајсторица била заказана за 11. мај.

Тим поводом у хали „Александар Николић“ по први пут ове сезоне уз присуство новинара одржана је конференција за медије на којој су о првој утакмици у полуфиналној серији говорили капитен Бранко Лазић и тренер Дејан Радоњић.

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић: – Дајемо велики респект екипи Игокее, имамо апсолутно пуну концентрацију на тај први меч. Игокеа је показала доста током сезоне, има одличну годину иза себе у АБА лиги и Европи, имали су константне периоде који су показали њихов квалитет. Екипа има свој квалитет, јако добро, прецизно и карактерно игра, а ми морамо да будемо бар једнаки да бисмо могли да рачунамо на победу. У оном мечу у Лакташима су показали свој квалитет, ми смо тада одиграли јако лоше. У Београду је дуел био нешто другачији и пре свега јако интересантан, тај меч је показао да морамо да будемо врло опрезни и спремни за меч у понедељак. Искрено, у том мечу где смо их победили тек на крају, да су они добили било би заслужено. Користимо време да што спремнији уђемо у меч – рекао је тренер црвено-белих.

Капитен Бранко Лазић: – Што се тиче утакмице и почетка плеј-офа, драго ми је да смо успели да испунимо први од неколико циљева, а то је да будемо први и обезбедимо предност домаћег терена. Сходно томе ћемо да приступимо утакмици у понедељак. Желим да похвалим игру Игокее, играју добро током целе сезоне, показали су праву игру и приступ, биће изузетно јака и тешка утакмица, а даћемо све од себе да обезбедимо пролаз даље – истакао је капитен црвено-белих.

У наставку можете погледати комплетну конференцију која је одржана на паркету хале „Александар Николић“ и одговоре тренера и капитена КК Црвена звезда о предстојећој серији, квалитетима екипе Игокее, чињеници да ће се завршница играти без публике, повратку Јагодић Куриџе и притиску који утакмице за трофеје које следе носе са собом

Претходни текстМагија броја 4
Следећи текстИнформације о изборима за чланове Скупштине