Пионири на завршном турниру, кадети са Мегом, јуниори са Борцем у плеј-офу

38

Пионири Црвене звезде пласирали су се на завршни турнир првенства Србије у свом старосном узрасту пошто су током тродневног турнира који је одржан у Чачку освојили друго место.

Црвено-бели који су играли овај турнир без стартног центра Спасојевића, поражени су првог дана квалификационог турнира од домаћина Младости 89:61, али су у преостале две утакмице подигли форму и победили екипе Јуниора и Дифенса и обезбедили пласман на завршни турнир.

На финалном турниру такмичиће се 8 екипа које су своје место обезбедиле на 4 квалификациона турнира која су одиграна претходног викенда.

Током викенда на терену су били и кадети и јуниори који су играли заостале мечеве Триглав и Рода лиге против екипе Меге. Кадети су били врло убедљиви и славили су против екипе Меге у петак 91:69 уз 18 поена Павловића и 14 Гачића. Црвено-бели кадети су на крају регуларног дела са скором 18:4 заузели треће место и на старту плеј офа у четвртфиналу играће са шестопласираном екипом Меге.

Јуниори су у својој заосталој утакмици која није имала никакав такмичарски значај поражени резултатом 73:63 од вршнаја Меге..

Само двојица играча Црвене звезде имали су двоцифрен учинак Бранковић 17 поена, и Шарановић 12.

Црвено-бели ће као другопласирани на табели (ту позицију су обезбедили пре заостале утакмице) у плеј офу у четвртфиналу играти против екипе чачанског Борца.

Претходни текстЗвездаши на каљењу – Лучић плејмејкер
Следећи текстХелена Ковачевић потписала уговор са Црвеном звездом