Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

54

Талентоване фудбалере из црвено-беле Омладинске школе током ове недеље очекује осам утакмица, а преносе мечева омладинске и кадетске селекције моћи ћете да пратите на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

Јуниори Црвене звезде ће у среду од 12 часова на свом терену дочекати екипу Новог Сада у оквиру 32. кола Омладинске лиге Србије. Изабраници Марка Неђића играју у препознатљиво доброј форми, али после ремија у прошлој рунди такмичења, наши бисери ће покушати победом да се додатно приближе првопласираној екипи на табели, а овај меч сви заинтересовани могу да погледају на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у. У фантастичној форми је Никола Митуљикић, а наставак голгетерске серије и повратак на победнички колосек наших омладинаца очекује брзоноги крилни нападач.

Даћемо све од себе да покажемо да је против ТСЦ-а био лош дан, а и ту смо фудбалски били на нивоу, међутим, резултат нас није испратио. Очекујем победу и сигуран сам да ћемо бити шампиони на крају сезоне. Вредно радимо, трудимо се и вратиће нам се то када буде највише требало – рекао је један од браће Митуљикић.

Кадети Црвене звезде, које са тренерске позиције предводи Никола Митић, ће дочекати на свом стадиону крагујевачки Аполон 4 са почетком утакмице од 14 часова. Меч 32. кола националног шампионата наши талентовани асови дочекују у одличном расположењу после убедљиве победе над екипом ТСЦ-а (2:6) где су за наш тим погађали Мирко Николашевић, који је постигао хет трик, Немања Видојевића и Михајло Милосавића, а пренос утакмице наших кадета можете гледати на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у. Своја очекивања пред овај сусрет изнео је млади нападач Давор Ракић који увек показује победнички менталитет.

Очекујем да тријумфујемо у свим утакмицама до краја сезоне и да покажемо у сутрашњем мечу да смо у доброј форми после убедљиве победе над ТСЦ-ом. Битно је да постижемо што више голова, да будемо ефикасни, јер ова екипа је способна да победи сваког у првенству. Надам се да ћемо и сутра бити ефикасни, а то ко постиже поготке је мање битно – рекао је снажни нападач.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Среда, 10 часова, омладинци – Графичар – Интернационал

Среда, 12 часова, омладинци – Црвена звезда – Нови Сад

Среда, 14 часова, кадети – Црвена звезда – Аполон 4

Среда, 16 часова и 30 минута, кадети – Графичар – Интернационал

Четвртак, 14 часова и 30 минута, петлићи – Вождовац – Црвена звезда

Четвртак, 16 часова и 30 минута, млађи кадети – Црвена звезда – Телеоптик

Петак, 13 часова, пионири – Чукарички – Црвена звезда

Петак, 15 часова, млађи пионири – Графичар – Бродарац

Петак, 20 часова, петлићи – Графичар – Бродарац

Претходни текстСрнић: Да освојимо титулу већ у четвртак
Следећи текстУ сусрет противнику – Војводина