У сусрет противнику – Војводина

25

Фудбалери Црвене звезде сутра од 18 часова и 55 минута дочекују Војводину на стадиону ,,Рајко Митић“ у оквиру 34. кола Суперлиге Србије. Изабраници Дејана Станковића биће у прилици да четири кола пре краја математички обезбеде титулу.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Београдски и новосадски црвено-бели су се до сада састали чак 202 пута, а ,,Стара дама” важи за један од клубова са којима смо одиграли највише утакмица. Према статистици наш клуб је излазио као победник из 115 дуела, резултат је био нерешен 47 пута, а Новосађани су славили на 40 утакмица. Занимљива чињеница да је лопта ,,затресла мрежу” 597 пута, а гол разлика је на Звездиној страни и износи 383:214.

Последњи сусрет Црвене звезде и Војводине био је 22. новембра прошле године, када је наш тим славио головима Милана Гајића и Ел Фарду Бена са беле тачке у оквиру 15. кола овогодишњег шампионата на стадиону ,,Карађорђе”.

БУДИТЕ УЗ ЗВЕЗДУ

Нажалост, због епидемиолошке ситуације у Србији, присуство публике на стадионима још увек није дозвољено. Директан пренос утакмице 34. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Војводине, можете да пратите на каналу Аренаспорт 1 са почетком у 18 часова и 55 минута. Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше играче и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМА ЕКИПА

Црвена звезда је непобедива ове сезоне у Суперлиги Србије и са 95 освојених бодова налази се на првом месту националног шампионата. Изабраници Дејана Станковића су остварили 31 победу и два ремија, уз гол разлику 95:16. На одиграном мечу у шампионату убедљиво су савладали Инђију резултатом 5:1. Двоструки стрелац је био Милан Павков, а по једном су погађали Вељко Николић, Филипо Фалко и Дијего Фалћинели.

Новосадски црвено-бели се налазе на трећем месту у првенству са 66 бодова. У досадашњем делу сезоне остварили су 20 победа, шест ремија и седам пораза уз гол разлику 56:35. Поражени су на последњем дуелу на домаћем терену од Металца из Горњег Милановца резултатом 2:1 у последњим минутима меча.

НАЈБОЛЈИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Најбољи стрелац екипе је Миљан Вукадиновић који је постигао 11 голова, а прате га Петар Бојић са девет и Немања Човић са седам погодака. На голу је искусни Горан Вуклиш. Бековски тандем чине Никола Андрић и Стефан Ђорђевић. Штоперски тандем и ,,бедем” одбране су Славко Бралић и Синиша Саничанин. Кључеве везног реда држе Новица Максимовић и Никола Дрничић, а у конкуренцији за тим је и Вељко Симић бивши првотимац Црвене звезде. Ту су и младе снаге у лику и делу Дејана Зукића, Младена Деветка и Мирка Топића.

СУДИЈА МЕЧА

Главни Арбитар на утакмици 34. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Војводине биће Данило Грујић. Поред аут линија помагаће му Милован Ристић и Далибор Ђурђевић.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Среда:

– 18:00 Бачка – Златибор Чајетина

– 18:00 Чукарички – Младост

– 18:00 Нови Пазар – ФК Вождовац

Четвртак:

– 14:45 Мачва – Радник

– 14:45 Металац – Рад

– 14:45 Раднички Ниш – Инђија

– 14:45 Спартак Суботица – Јавор

– 14:45 ТСЦ Бачка Топола – Напредак

– 16:55 Пролетер – Партизан

Претходни текстНајава преноса и распоред утакмица млађих категорија
Следећи текстРаспуцани омладинци хитају ка титули