Срнић: Да освојимо титулу већ у четвртак

39

Фудбалери Црвене звезде савладали су Инђију у 33.колу домаћег првенства и већ у четвртак имају прилику да и теоретски обезбеде освајање шампионске титуле. Крило црвено-белих Славољуб Срнић осврнуо се на убедљив тријумф у претходном колу, као и предстојећи сусрет са Војводином.

Добро смо изгледали на терену, одиграли смо сјајно и победили. Још једна утакмица у којој смо постигли много голова. Изашли смо у другачијој формацији, са два класична нападача и показали ефикасност. Инђија је добар ривал, терен није био баш лаган за игру, али смо најбоља екипа у лиги и то смо поново потврдили. Радује ме партија коју сам пружио, али најважније је да је читав тим одиграо сјајно. Такве утакмице представљају рецепт како треба да играмо константно – казао је Срнић.

Шапчанин је прокоментарисао и наредну утакмицу са Војводином, после које Црвена звезда може да дефинитивно обезбеди освајање шампионске титуле

Желимо и математички да обезбедимо титулу већ у четвртак. Наравно и када се то буде догодило, бићемо максимално фокусирани јер хоћемо да срушимо бројне рекорде, да освојимо дуплу круну и на прави начин завршимо сезону. Војводина је сигурно међу бољим екипама у лиги, али то ништа не мења у нашем приступу, јер сматрам да смо најбољи тим у Србији. Једва чекам меч и жао ми је што нећемо бити у прилици да на пуној Макарани прославимо титулу.

Крило нашег тима истакао је да је циљ освајање 11. дупле круне.

Дупла круна је дефинитивно наш циљ. Верујем да ћемо титулу освојити већ у четвртак, а финале Купа нас очекује 25. маја. Остаје да видимо на жребу да ли смо домаћини или гости. Без обзира што ће се утакмица играти без публике, много се комфорније сви осећамо у нашој кући, а најлепше би било да на нашем стадиону прославимо дуплу круну – рекао је Срнић.

Претходни текстТрећа дупла круна – 1968.
Следећи текстНајава преноса и распоред утакмица млађих категорија