Станковић: Убедљива победа плод добре припреме

20

Црвена звезда је савладала екипу Инђије са 5:1 у оквиру 33. кола домаћег првенства, а шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Станковић изнео је прве импресије после убедљиве победе.

Добро смо одиграли данашњи меч. Мислим да је прво полувреме било у јаком такмичарском ритму, а од почетка утакмице смо знали шта нам је чинити. Честитам момцима на тријумфу. Поносан сам на њих. Ово је дуго првенство, које захтева пуно труда и емоција, али знам да су моји играчи прави. Било је логично да у другом делу игре мало падне ритам утакмице, што је у неку руку и легитимно после високе предности. Сада ћемо мало да одморимо, па већ у четвртак дочекујемо екипу Војводине. Идемо корак по корак ка зацртаном циљу – рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде.

Прокоментарисао је шеф стручног штаба чињеницу да нашем тиму недостаје још мало да дође до бројке од 100 постигнутих голова, али и исто толико освојених бодова у домаћем првенству.

Уопште се не оптерећујемо чињеницама попут тога да ли ћемо доћи до бројке од 100 голова или 100 бодова. Важно је да се игра добро и да на терену изгледаш као прави тим, да не дође до рушења заједништва и да се у сваком моменту зна ко шта ради. После тога голови дођу као плод вредног рада и озбиљног приступа као што је то данас био случај. Још једном честитам момцима на победи и понављам, најважније да остваримо зацртане циљеве – закључио је Дејан Станковић.

Претходни текстИнђија – Црвена звезда 1:5 (0:4)
Следећи текстПоповић: Почаствован због траке