Поповић: Почаствован због траке

63

Црвена звезда је убедљиво савладала Инђију са 5:1 на гостујућем терену у оквиру 33. кола Суперлиге Србије. Утиске после победе изнео је чувар мреже на овом мечу Зоран Поповић који је преузео капитенску траку после изласка Родића.

Још једна јако битна победа за нас. Остао је још један тријумф да да би и математички освојили титулу. Није било уопште лако, иако је било убедљиво. Терен је био мало тврђи него што смо очекивали, али смо одиграли такмичарски, ишли на резултат и победили – рекао је Поповић.

Прокоментарисао је Поповић и колика је част носити капитенску траку у Црвеној звезди, као и једанаестерац Инђије који је замало одбранио.

Двоумио сам се и мало је фалило да останем на средини и одбраним пенал. Знам Бастајића много добро, јер смо играли заједно. Мало сам кренуо десно и ето, било је близу, али више среће други пут. Велика част ми је што сам носио капитенску траку. Заиста то нисам очекивао, али су саиграчи и Родић који је до тог тренутка био капитен одлучио да је мени уручи. Хвала му на томе и велика ми је част што сам бар на пола сата био капитен Црвене звезде – закључио је Поповић.

Претходни текстСтанковић: Убедљива победа плод добре припреме
Следећи текстКадеткиње бронзане у лиги Београда