„Pick N’ Talk“ – Марко Симоновић

45

Гост четврте епизоде подкаста КК Црвена звезда мтс ’’Pick N’ Talk’’ био је Марко Симоновић који је један од играча који је обележио модерну историју црвено-белих.

Природан след догађаја је да гост у подкасту КК Црвена звезда мтс „Pick N’ Talk“ буде Марко Симоновић. Његово име везује се за неке од највећих успеха у модерној историји клуба са Малог Калемегдана и то није случајно. За Црвену звезду је Симоновић увек наступао са посебним емоцијама и о томе је говорио код домаћина подкаста Ивана Минића и Милана Дозета.

Ја стварно Црвену звезду волим и осећам другачије овај клуб. Није осећај као када играш у иностранству. И тамо се бориш, играш, али гледаш како ћеш проћи у тој сезони… Овде не! Овде је скроз другачије. Интерес ми је само да тим направи резултат и да се оствари зацртано на почетку сезоне. Да ли ће то бити два поена или 202 поена, да ли пет минута или без минута или 30 по утакмици… Само да се то деси. Не можете да не волите, када изађете из хале, када вас навијачи грле и љубе… Када видите да плачу и говоре ’’нема везе, дали сте све од себе’’. Једноставно, не можете да не волите тај клуб.

Поред посебне емоције која га везује за црвено-беле боје Симоновић је говорио и о бројним другим темама – својим почецима, репрезентацији, богатој интернационалној каријери. Уживајте у новом подкасту ’’Pick N’ Talk’’.

Претходни текстЦрвена звезда у Берлину за крај овосезонске Евролиге
Следећи текстПобеда у 164. дербију