„Звезда је живот“ – Небојша Илић

106

У новој епизоди серијала „Звезда је живот“ доносимо вам причу о Небојши Илићу, нашем позоришном и телевизијском глумцу који је велики навијач Црвене звезде.

У четрдесетоминутној емисији рођени Београђанин говорио је о свом животном путу, улози инжењера Бошка Симоновића, тј. Боже Дунстера по којој га људи препознају и са којом га идентификују, као и о томе колико сличности има са карактерима које је тумачио. Поред велике страсти према свом занимању, Илић је одувек истицао симпатије према црвено-белим бојама.

Глумачке улоге су обележиле његов живот, а љубав према Црвеној звезди Небојша Илић истиче као део породичне традиције и идентитета који је наследио од свог оца. Основну школу памти по радио преносима утакмица од којих се посебно сећа меча против Бајерна из 1979. године, док средњошколске дане памти по шампионској Звездиној генерацији из Барија. И дан-данас постоји „антена“ преко чијих таласа прати игре црвено-белих и радује се сваком успеху.

Велика љубав нашег познатог глумца према Црвеној звезди била је тема емисије серијала „Звезда је живот“, али и прегршт детаља из његовог живота који су га начинили личношћу каква данас јесте.

Претходни текстСве је спремно за нови АНГТ турнир „Марко Ивковић“
Следећи текстИвана Катанић нова рекордерка по броју асистенција