Лазетић продужио уговор

113

Талентовани нападач рођен 2004. године – Марко Лазетић продужио је уговор на још три године са Црвеном звездом за коју је крајем новембра прошле године дебитовао.

Лазетић који важи за једног од најталентованијих фудбалера у региону и о чијем потенцијалу сведочи чињеница да је са 16 година заиграо за сениорску екипу Црвене звезде и тиме постао седми најмлађи дебитант, продужетком сарадње показао је да своју будућност види у нашем клубу. Са друге стране Црвена звезда овим потезом демонстрира да се узда у фудбалере који су стасали у нашој Омладинској школи.

Заиста сам пресрећан и веома ми је драго што клуб верује у мене. Надам се да ћу оправдати поверење добрим играма у црвено-белом дресу. Радује ме чињеница да ћу једног дана заиграти на пуној Маракани и бити у прилици да испуним дечачки сан сваког навијача нашег великог клуба – рекао је Лазетић.

Нападач је актуелну сезону почео у омладинској екипи црвено-белих коју са клупе предводи Марко Неђић и упркос проблему са повредом забележио седам наступа и постигао два гола. Током зимске паузе појачао је сениорску екипу нашег развојног тима Графичара заједно са још тројицом „класића“ и брзо се усталио у „срцу“ напада чете Радомира Коковића.

Искуство које тренутно стичем играјући за први тим Графичара ми веома помаже, јер је велика разлика између омладинског и сениорског фудбала. Из утакмице у утакмицу све више напредујем, што могу да приметим, а ускоро се надам да ћу добити прилику у Црвеној звезди. Мој сан, који ће се надам се остварити, је да будем најбољи стрелац Звезде и од тога никад не одступам – закључио је Лазетић.

Претходни текстИза југа Маракана – Млађим пионирима прија пролеће
Следећи текстСве је спремно за нови АНГТ турнир „Марко Ивковић“