Иза југа Маракана – Млађим пионирима прија пролеће

93

Млађи пионири Црвене звезде наставили су борбу за титулу и у пролећном делу сезоне остварили две победе на старту. Прво су убедљиво савладали Земун као домаћини резултатом 5:1, а онда били сигурни на гостовању Милутинцу где су славили 2:0. Шеф стручног штаба Урош Урошевић био је више него задовољан оним што су његови изабраници показали у претходним мечевима.

Сезона је тек почела, имамо још много утакмица до краја првенства. Играчи још нису на свом максимуму што је и нормално у овом периоду такмичења. Још увек са види на њима благи умор од припрема које су заиста одрадили одлично. Заједно са својим сарадницима очекујемо да из недеље у недељу будемо бољи – рекао је Урошевић.

Наши млађи пионири су припреме одрадили у Новом Бечеју, где су такође показали раскошан таленат и без већих проблема излазили на крај са старијим ривалима.

Могу са сигурношћу да кажем да су ово до сада најбоље припреме које смо одрадили. Играчи су се показали заиста изванредно и испоштовали све задатке, како на терену тако и ван њега. Припреме су најлепши период за тренере, јер тада су сви играчи на окупу и можемо лепо да испратимо њихов рад што смо максимално и искористили – истакао је Урошевић.

Током зимске паузе, у тим Уроша Урошевића стигла су двојица фудбалера.

Стигли су Филип Достанић који је бранио за пионире Графичара, а поред њега и Стефан Пузовић који је наступао за млађе пионире нашег развојног тима – закључио је Урошевић.

Против Земуна су се у стрелце уписали Димитрије Шарић (2), Душан Јовичић, Никола Јокић и Василије Костов, док су у дуелу са Милутинцем кобни по ривала били Лука Жарић и поново Василије Костов. Пулени Уроша Урошевића се тренутно налазе на петом месту на табели са 44 освојена бода уз гол разлику 57:21.

Претходни текстНегде изнад Планете
Следећи текстЛазетић продужио уговор