Анђелковић обрадовао најверније

31

У Сервису за чланство Фудбалског клуба Црвена звезда настављено је уручивање златних значки и симболичних поклона члановима са десетогодишњом оданошћу нашем клубу.

Сервис је у току дана посетио један број највернијих чланова који су преузели своју „златну“ чланску карту. Плакете десетогодишњим члановима уручио је некадашњи првотимац црвено-белих Душан Анђелковић.

Црвена звезда је још једном показала да је велики клуб и да води рачуна о својим навијачима. Дугујемо велику захвалност навијачима који су десет година са нама и веома ми је драго што сам овде и што могу да уручим ове плакете. Овом приликом позивам све навијаче да се учлане и надам се да ће овакве акције да се наставе и наредних година. Такође се надам да ће навијачи ускоро моћи поново да испуне наш стадион и да ћемо се заједно радовати новим победама кад тренутна ситуација прође – истакао је Анђелковић.

ФК Црвена звезда ће и наредних дана наставити доделу златних плакета и на тај начин наградити своје најверније чланове за десетогодишњу приврженост црвено-белим бојама.

Претходни текстЗвездина моћ преокрета
Следећи текстБаста: Звезда има шансу у реваншу