Звезда ТВ | Мој Милане

35

У новој епизоди серијала „Звезда ТВ“ имаћете прилику да видите како је изгледао први меч шеснаестине финала Лиге Европе који су црвено-бели одиграли против италијанског Милана.

Стадион „Рајко Митић“ 18. фебруара био је место на коме је одиграна још једна утакмица која ће бити уписана златним словима у богату историју нашег клуба. Црвено-бели састали су се италијанским представником шести пут и трећи пут одиграли нерешено. Изабраници Дејана Станковића силно мотивисани изашли су на терен и успели да дођу до резултата (2:2) који је Звезду годинама у назада водио до пролаза у наредне фазе такмичења.

Још једна невероватна ноћ на Маракани, када се чинило да ће Милан доћи до победе у игру је ушао Звездин играч за „велике“ утакмице. Милан Павков у последњим минутима меча затресао је мрежу Милана и обрадовао целокупну звездашку јавност,а нема сумње да би изазвао ерупцију одушевљења на стадиону „Рајко Митић“ да су навијачи могли да буду на трибинама.

Нова емисија серијала „Звезда ТВ“ доноси вам најзанимљивије детаље са утакмице, али и прве утиске наших првотимаца који су још једном показали како се бори за Црвену звезду.

Претходни текстЗвездиних 15 од 15 у Триглав кадетској лиги
Следећи текстХрабра борба млађих јуниора и јуниорки на дворанском Првенству Србије