Црвена звезда је најбољи спортски бренд Србије

69

СПОРТО је највећа регионална годишња конференција на којој се додељују награде за најбоље спортске брендове традиционално је одржана и КК Црвена звезда је проглашена за најбољи бренд на територији Србије у конкуренцији спортских тимова.

КК Црвена звезда мтс добио је још једно ласкаво признање. СПОРТО, регионална годишња конференција традицонално је одржана, овог пута као што традиција налаже у Порторожу, већ у дигиталном формат. Гости су били еминентне личности из света бизниса и спорта, а као гости предавачи појавили су Марк Кјубан, власник Далас Меверикса и Арсен Венгер, легендарни тренер Арсенала. И ове године подељене су награде за најбоље спортске брендове у региону и Србији за 2020. годину. Критеријум за награду је истраживање јавног мњења које спроводи агенција Медиана из Словеније, а то истраживање је недвосмислено показало да је Црвена звезда најбољи спортски бренд у Србији!

Ласкаво признање поделила су два члана црвено-беле породице јер је прво место додељено КК Црвена звезда мтс и фудбалском клубу. Ово је трећи пут да је КК Црвена звезда освајач великог признања на СПОРТО конференцији.

Требало би поменути да је у конкуренцији спортиста награду освојио осведочени Звездаш Новак Ђоковић, док је у конкуренцији дама лауреат Ивана Шпановић.

Велика нам је част што смо од стране организатора конференције Спорто проглашени за најбољи спортски тимски бренд у Србији. Ово представља праву потврду нашег дугогодишњег рада и улагања да изградимо озбиљан систем, који је препознатљив широм Европе. Тај систем чине пре свега људи који су свакога дана у потпуности посвећени Црвеној звезди. Њихова страст и емоција према црвено-белим бојама је мотор свих наших успеха на терену и ван њега. Председник клуба, управа, сви запослени и велики број волонтера чине оно што је Црвена звезда данас – најбољи спортски бренд региона. Сви они дају немерљив допринос резултатима, успесима и креирању слике о успешном и модерном клубу на нивоу европских великана. На ово гледамо као на потврду доброг рада и обавезу да у наредном периоду будемо још бољи – истакао је Јанко Станковић маркетинг менаџер Црвене звезде мтс.

Менаџмент Црвене звезде мтс честита свим добитницима Спорто награде, а признање које је добио прихвата као обавезу да наш клуб настави да представља Србију на најбољи могући начин како у региону тако и у Европи.

Претходни текстЗдравствени радници су наши хероји
Следећи текстЧетврти тренинг у Турској – Опоравак и увежбавање завршнице