Лазетић: Пресрећан због поновног позива

50

Бисер нашег клуба Марко Лазетић изнео је утиске после одрађеног тренинга на Кипру и истакао да му је велика част што се поново нашао са првим тимом Црвене звезде на припремама.

Пресрећан сам што сам опет добио позив да будем уз први тим. Одувек сам сањао да играм за Црвену звезду. Вредно сам се спремао на паузи и надао сам се да ћу бити позван. У Омладинској школи тренери покушавају да што пре припреме играче за први тим и мислим да ми је то много помогло. Од сваког тренера сам покушао да покупим најбоље што ће допринети мојој игри, због свега тога сам данас ту где јесам – истакао је Марко Лазетић.

Говорио је млади нападач и о подршци коју млађи играчи свакодневно добијају.

– Први део припрема ће бити мало тежи од другог, јер има сувог трчања, које нико не воли. Међутим ми смо професионалци, издржаћемо то и веруј да ће у другом делу бити много лакше. Веома нам значи подршка шефа стручног штаба Дејана Станковића, који је био велики играч. Када добијате похвале од таквог играча и сада тренера, све то доприноси већем самопоуздању и жељи да радимо више и боље. Старији саиграчи су увек ту да помогну, када год је потребно ту су да нам дају савет, што ми увек искористимо.

Осврнуо се један од највећих талената наше Омладинске школе и на позив који су Никола Станковић и Ричард Одада добили од шефа стручног штаба Дејана Станковића и први пут се прикључили припремама првог тима Црвене звезде.

Драго ми је због Ричарда Одаде и Николе Станковића који су први пут на припремама са првим тимом. Пре поласка сам им поручио да се што пре опусте и да играју као што су и до сада, јер су управо због добрих партија и позвани. Мислим да им за сад иде одлично и надам се да ће тако и наставити – поручио је Марко Лазетић.

Претходни текстЦрвено-бели путују у Шпанију на „дупло коло“
Следећи текстЗвездин трећи тренинг на Кипру – Увежбавање пас игре