Звездин трећи тренинг на Кипру – Увежбавање пас игре

47

Изабраници Дејана Станковића трећи тренинг на Кипру започели су у 17 часова и 30 минута по локалном времену у сјајној атмосфери, спремни да пруже максимум.

После одрађеног првог тренинга и заслуженог одмора, црвено-бели су други тренинг започели са центра терена где су радили вежбе под будним оком Федерика Панонћинија. Кроз активацију су се наши првотимци добро загрејали за све оно што је уследило у наставку тренинга. За разлику од јутрашњег тренинга, није било толико реквизита, није се радилио са еластичним тракама и лоптама за баланс, већ овог пута само са лоптама и манекенима који су опонашали противничке играче.

Имали су прилику наши првотимци да подељени у четири групе по шест фудбалера раде пас игру на малом простору. Потом су црвено-бели, подељени у три групе прошли кроз полигон. Имали су више тачака на терену, а вежбе су се састојале из лаганог трчања, после знака тренера убрзавања интензитета и увежбавања скок игре. Уследила је и шева где су наши играчи радили на подизању такмичарског духа. За сам крај данашњег напорног дана померили су гол неколико метара уназад и одиграли утакмицу на половини терена подељени у две групе, коју су обележили голови и асистениције црвено-белих.

После вредног рада наши првотимци упутили су се у хотел, где ће после вечере, отићи на заслужени одмор.

Претходни текстЛазетић: Пресрећан због поновног позива
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Никола М. Јовановић