’’Together we stand, togeter we can’’

43

Вредан и предан рад менаџмента клуба КК Црвена звезда мтс наишао је на снажан одјек. У жестокој конкуренцији свих екипа евролигашке породице маркетиншка стратегија ’’Together we stand, togeter we can’’ заузела је високо друго место. Протекла сезона није била идеална, нажалост прерано је и окончана, а у околностима какве су задесиле читаву планету није било ни мало лако, као што није ни сада јер глобална борба против вируса Ковид-19 и даље траје. Рад у таквим условима изискивао је много напора, а управа и менаџмент Црвене звезде показали су небројано пута у претходној деценији да пред највећим изазовима никада не устукне.

Тако није било ни сада, а успешна је, иако веома турбулентна, година у којој прослављамо 75 година постојања наше Црвене звезде. Свесни своје историје, симбола државе и града где је рођена једна велика прича и једна велика веза између нас и ње, тражили смо најбољи начин да целој Европи представимо сву величину и снагу Црвене звезде. Утисак је да смо и пронашли, иако то могу у потпуности да препознају само они који то у себи осећају, остали могу да посматрају и да се томе диве. Нисмо им ускратили ту прилику.

На утакмици између Црвене звезде мтс и Анадолу Ефеса био је моменат да заједно поносно станемо испред сребрног трофеја за најбољу маркетиншку стратегију у Евролигиној породици. Судбина се поиграла да то буде баш на утакмици против Ефеса чија је стратегија у тесној борби однела прво место, нимало незаслужено.

Искористићемо ове редове да се у име целокупне организације још једном захвалимо свим запосленима у клубу, као и спољним сарадницима, али исто тако и спонзорима и партнерима клуба који су били немерљив фактор у сваком подухвату КК Црвена звезда мтс и у протеклој сезони. КК Црвена звезда мтс овом приликом се захваљује запосленима, спољним сарадницима и волонтерима који су унели велику енергију и знање у готово сваки пројекат Црвене звезде.На првом месту истаћи ћемо маркетинг тим Црвене звезде који чине директор маркетинга Јанко Станковић, затим Марко Павловић, Игор Вујичин, Милан Ђуров, Ђорђе Костић и Коста Васић.

Ипак, никако не смемо изоставити и целокупну управу и менаџмент који су својим модерњим схватањем пословања у многоме олакшали рад маркетинг сектору. То су: директор клуба Филип Сунтурлић, затим Немања Васиљевић, Соња Ђоковић… Поменућемо и спољне сараднике који свакодневно дају немерљив допринос у раду Црвене звезде: Милош Шакан, Милан Бошковић, Марко Мађарев, Саша и Стефан Ђуровић, Петар Јандрић, Сале Маринковић, Никола Јанковић, Мишко Чеперковић, Ђорђе Јањић, Драгослав Жарковић… Сви они су дали велики допринос у достизању нивоа на ком је Црвена звезда данас. С тога, велико хвала у име КК Црвена звезда мтс!

Сребро из Барселоне за све у клубу сија златним сјајем јер је то успех каквим нико из региона не може да се подичи, а истовремено и најбоља потврда за уложени труд. Требало би поменути и да је 2017. године Црвена звезда освојила треће место у избору ’’Devotion Marketing Awards’’, а тада је од председника Евролиге Ђорди Бартомеа садашњи директор клуба Филип Сунтурлић преузео бронзани трофеј. Научени смо да увек тежимо бољем, да појуримо прво место. Тако се одрастало у Земљи кошарке, у земљи шампиона. Ми заједно стојимо и заједно можемо.

Звездаши, наставите да бодрите своју Црвену звезду. Сваки клупски успех, на терену и организациони јер и ваш. То није фраза јер без ваше помоћи која је увек свесрдна и бескомпромисна Црвена звезда не би била у врху где сви знамо да и припада.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстИза југа Маракане – Пионири јесењи прваци
Следећи текстГент – Црвена звезда 0:2 (0:1)