Браво Звездо!

42

Целокупна управа КК Црвена звезда мтс жели овим путем да честита тренеру, стручном штабу, и кошаркашима велику и потпуно заслужену победу, коју су извојевали у утакмици 8. кола АБА лиге која је одиграна у понедељак увече.

Победа добија још више на значају због чињенице да је наш тим водио целу утакмицу, али се и изборио са многим неуобичајеним околностима са којима се сусрео током меча, који ову утакмицу стављају и у ранг “историјске”.

Никада у 75 година дугој историји нисмо одиграли утакмицу у којој је Црвена звезда извела 25 слободних бацања мање од противничког тима (38-13), што је невероватних, скоро три пута више слободних бацања које је извео противнички тим. Такође, нисмо имали прилике до вечерас да видимо да је наш тим направио чак 31 фаул у односу на само 19 фаулова противничког тима?

Но, шта је ту је, на ову утакмицу, као и на све остале, дошли смо са жељом да се надигравамо, покажемо свој квалитет, без обзира на умор, повреде и стављање нашег тима у улогу апсолутног фаворита.

Због тога ова победа има много већи значај, због начина на који је извојевана и у околностима у којима се брзо “заборавља” да је ово био 8. меч нашег тима за само 17 дана, и одигран без двојице важних играча.

Црвена звезда ће наставити да се бори и своје победе тражи на паркету, а противнику који буде био бољи увек ћемо честитати.

Наш тим већ у четвртак очекује још један велики изазов и нова утакмица Евролиге против турског Анадолу ЕФЕС-а.

Целокупна управа КК Црвена звезда мтс ће се трудити да првом тиму и стручном штабу обезбеди услове да наставе да се боре у овим изузетно тешким временима, и што достојније и успешније представљају српску и регионалну кошарку у Евролиги.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстВелика и заслужена победа Црвене звезде у дербију
Следећи текстСва одбојкашка такмичења се прекидају до 11. децембра