„Soccer“ званични бетинг партнер КК Црвена звезда

53

КК Црвена звезда мтс поносан је на чињеницу да око себе има пријатеље и партнере који су ту уз клуб у најразличитијим ситуацијама са којим се један клуб, који се такмичи на највишем могућем нивоу, суочава из дана у дан. Поготово је тешко у овој сезони када су околности потпуно другачије од свега на шта смо до сада навикли и зато је подршка наших пријатеља и партнера још битнија.

Од сада је спонзорски пул Црвене звезде још јачи. Наиме, нови званични бетинг патнер црвено-белих је један од лидера у индустрији игара на срећу на овим просторима – спортска кладионица „Soccer“.

Компанија „Soccer“ дуги низ година заузима високу позицију у својој индустрији, а у претходних неколико година су све присутнији у спортском животу у Србији. Подсетићемо само на то да је компанија Соццер имала велику улогу у организацији практично првог тениског турнира у Европи након почетка панедмије вируса Ковид-19 и да је тениски турнир у Београду био у том тренутку један од најпраћенијих спортских догађаја у свету.

С тога, један природан след догађаја да таква компанија прошири свој утицај у спортској индустрији у Србији и они су изабрали да начин за то буде партнерство са регионалним и српским шампионом – Црвеном звездом!

Поводом ове срадње говорио је директор КК Црвена звезда мтс Филип Сунтурлић:

Сарадња са спортском кладионицом „Soccer“ је само још један доказ да све урађено у периоду иза нас наилази на велики одјек. Када то кажем, не мислим само на спортске резултате, већ и успешан рад свих структура клуба. Управа, менаџмент, спортски сектор, али и сви клупски партнери… Сви ми функционишемо као снажан и уигран тим, а наши резултати говоре најбоље у прилог томе. Драго ми је да смо додатно оснажили наш тим за један бренд какав је спортска кладионица „Soccer“. Посебно импонује то што су готово сви дугогодишњи партнери уз нас и у овим тешким временима, а „Soccer“ се сада придружује тој групи успешних брендова које смо окупили у нашој црвено-белој породици. Немам никакву сумњу да је ово само почетак једне дугорочне и успешне сарадње – истакао је Сунтурлић.

Представници спортске кладионице „Soccer“ такође нису крили задовољство:

Изузетно нам је задовољство што можемо да станемо иза тако великог и реномираног клуба као што је КК Црвена звезда мтс. Овај клуб који има успешну традицију већ 75 година изнедрио је неке од од највећих имена српске кошарке. Част нам је укрстимо наше боје са препознатљиво црвено-белом бојом и надамо се да ће ово партнерство бити дугорочно. Кладионице „Soccer“ већ дуги низ година подржавају спорт у Србији и ово је показатељ наше посвећености стратегији развоја спорта – изјавили су званичници ове компаније.

Уговор о сарадњи потписан је до краја текуће сезоне и њом је предвиђено да црвено-бели првотимци наступају у АБА лиги и Суперлиги Србије са логом компаније „Soccer“ на дресу.

Претходни текстКадеткиње стотком у Новом Саду до пете победе
Следећи текстЗвезда има најбољу одбрану у лиги