Бен: Знам како против Војводине

45

Првотимац нашег клуба Ел Фарду Бен наставио је да приказује феноменалне игре и у дресу репрезентације Коморских острва и исписује историју, како у Црвеној звезди, тако и у националној селекцији своје земље.

Заиста сам срећан због одличних резултата које сам остварио са репрезентацијом Коморских острва. На прагу смо историјског успеха и веома ми је драго што сам био у прилици да помогнем саиграчима. Радује ме чињеница да сам после добрих партија у црвено-белом дресу уписао погодак и за национални тим. Надам се да ћу већ у недељу наставити са головима, јер знам како затрести мрежу Војводине – истакао је Ел Фарду Бен.

Осврнуо се један од најбољих странаца у историји Црвене звезде и на предстојеће дуеле у националном првенству, али и Лиги Европе.

Очекује нас једна од најтежих утакмица у првенству. Екипа Војводине је скуп одличних појединаца предвођена добрим тренером. Нису случајно одмах иза нас на тебели. Радује чињеница да смо на стадиону Војводине у претходном периоду остваривали победе. Морамо бити максимално концентрисани, јер је меч са Новосађанима права увертира пред утакмицу са Гентом у Лиги Европе – рекао је Бен и додао:

Управо у утакмици са белгијским представником можемо да много тога да решимо у нашој групи, јер у смо у случају победе јако близу нашем коначном циљу, а то је пролеће у Европи. До сада смо урадили велике ствари на сва три фронта, у којима се такмичимо, и верујем да уколико наставимо истим темпом можемо бити сигурни у остваривање наших циљева – закључио је Бен.

Претходни текстНема славља, али ни стајања, Црвена звезда кренула у Барселону
Следећи текстЗвездашима Војводина посебан мотив