Звездаши, хвала!

44

Тренер Саша Обрадовић и сви првотимци небројано пута су истицали колико им недостаје подршка какву само Црвена звезда има. Нема сумње и свим Звездашима свакодневница није иста јер немају прилику да буду у својој кући и из недеље у недељу бодре клуб у дворани ’’Александар Николић’’. Ипак, глобална ситуација је таква и данас сви стављамо здравље на прво место. Доћи ће моменат када ћемо се поново сви окупити и направити црвено-бели спектакл за памћење.

А до тада, менаџмент КК Црвена звезда мтс је поставио себи задатак да нађе начин да Звездаши имају место у дворани ’’Александар Николић’’. Акција ’’Увек уз Звезду’’ наишла је на фантастичан одзив, огроман број фотографија стигло је на адресу клуба са Малог Калемегдана и све те фотографије пронашле су своје место на ЛЕД екранима иза клупа обе екипе. Уз њих на ЛЕД екранима појавиле су се и поруке подршке које су слали Звездаши што је наишло на одушевљење међу првотимцима црвено-белих.

Такође, овом приликом бисмо и поменули наше пријатеље из пројекта ”Together We Stand – Заједно можемо” који су послали снажну поруку првотимцима Црвене звезде:

Ово је био симболичан и креативан начин менаџмента КК Црвена звезда мтс да каже – Хвала Звездаши!

Хвала за подршку коју осећамо свакодневно у ситуацији која је изразито тешка. Мислимо на вас и једва чекамо да се поново видимо.

Претходни текстЦрвена звезда десеткована на првом турниру Купа Србије
Следећи текстПораз Звезде на почетку првог турнира Купа Србије