Лион архивиран, стиже велики Реал из Мадрида

47

КК Црвена звезда мтс вратили су се у Београд у четвртак у јутарњим часовима а већ у петак их чека још једна изузетно тешка утакмица, јер у халу “Александар Николић” стиже мадридски Реал.

Црвено-бели ће имати времена тек да се освеже након утакмице у Лиону, одраде два тренинга и покушају да дођу до нове победе у Евролиги.

Овај меч, десети у Евролиги два клуба (скор 6-3 за Реал) игра се у петак од 19 часова, а због пандемије Ковид-19 и овога пута неће бити гледалаца који би били снажан ветар у леђа црвено-белима у овој утакмици:

Утакмица са Реал Мадридом сада ће бити потпуно другачија у односу на сам старт сезоне, када су играли без те додатне енергије. Могу да дођу до коша на више начина, ис а више позиција . За такву екипу која има огроман квалитет, потребно је да одиграте савршену утакмицу како би их изненадили. Након победе у Лиону имамо добро расположење, али морамо да будемо јако паметни у овој утакмици – рекао је тренер црвено-белих.

Капитен Бранко Лазић:
Немамо пуно времена да се припремимо на прави начин за ову утакмицу и за оваквог противника. Зна се шта је Реал из Мадрида и са каквим квалитетом располажу. Нису пуно променили тим, али осим великог квалитета велики адут у овој сезони им је и то што су уиграни одлично се познају. Зна се ко шта ради, играју тимски, а о квалитету тима у коме свако може да постигне много поена и то на врло разноврсне начине, не треба ни говорити. Међутим, и ми имамо наших адута, одиграли смо одличну утакмицу у Лиону, и ако одиграмо меч без превише грешака и чврсто, имаћемо нашу шансу – рекао је Лазић.

Утакмицом са Реалом, наставља се изузетно тешка новембарска серија утакмица за црвено-беле, већ крајем викенда следи меч са Сплитом у АБА лиги, а онда поново “дупло коло” и два гостовања у Милану и Барселони!

Претходни текстЗвезда „решета“ са свих страна
Следећи текст„Звезда је живот“ – Александар Радојичић