Фалћинели: Звезда има моћ

55

Седам утакмица – шест голова, то је учинак у првенству првог Италијана у историји нашег клуба који носи црвено-бели дрес. Дијего Фалћинели је на утакмици против Инђије постигао два поготка и тако наставио сјајан низ, јер је до сада укупно одиграо 12 утакмица на којима је постигао осам голова, а уписао је и асистенцију.

Веома сам срећан што сам наставио са головима. Сваком нападачу изузетно прија када постиже голове и сигурно да и мени ово значи, како на пољу самопоуздања тако и због читаве екипе. Добијам поверење стручног штаба и верујем да им на најбољи могући начим враћам на терену. Морам да истакнем да све резултате које смо постигли, управо смо урадили због тимске игре и тимског духа. То је нешто што нас краси, јер смо заиста једна велика поредица која дише истим плућима. Изузетно смо снажан колектив и верујем да можемо много у наредном периоду – нагласио је Фалћинели.

Звездин Италијан истиче да тим Дејана Станковића може много, како у Европи тако и у првенству.

Одлично смо почели сезону, у овом првом делу јесени мислим да смо одрадили феноменалан посао. Наравно, то нам је довољан мотив да до краја године испунимо све циљеве које смо зацртали. Звезда има моћ, сјајну атмосферу око клуба, квалитетан тим и верујем да ћемо се радовати головима и победама у скоро свим мечевима од краја полусезоне. Очекује нас, после паузе, згуснут распоред, али знамо шта се од нас тражи.

Фалћинели истиче да осећа подршку навијача иако они нису на трибинама.

Већ сам говорио да познајем Звездине навијаче, много сам слушао о њима, гледао сам видео снимке њихових навијања. Сигурно је да би нам они били 12. играч и да би нам помогли у неким тренуцима. Свакако, верујем да су задовољни нашим играма и резултатом. Срећан сам у Београду, брзо сам се снашао имам подршку и свих људи у клубу који су ту да ми помогну. Ово је велики клуб, са великим очекивањима и ја сам спреман да дам и више од максимума – подвукао је Звездин голгетер.

Претходни текстМитић потписао победу кадета
Следећи текстКатаи постигао најлепши гол у октобру