Катаи постигао најлепши гол у октобру

71

Фудбалери Црвене звезде током октобра месеца приказали су ефикасност на терену, а верни чланови клуба су у анкети спроведеној на нашој апликацији за најлепши погодак изабрали гол који је Александар Катаи постигао у европској победи на утакмици против Слована.

У месецу октобру, одиграли смо шест утакмица, од тога три у националном првенству. У преостала три дуела изабраници Дејана Станковића одмерили су снаге у плеј-офу са Араратом и одиграли две утакмице у групној фази Лиге Европе против Хофенхајма на гостовању и Слована на стадиону „Рајко Митић“. У најужи избор за најлепши погодак месеца ушли су: Александар Катаи на утакмици Арарат – Црвена звезда, Дијего Фалћинели на утакмици Црвена звезда – Напредак, Ел Фарду Бен на утакмици Црвена звезда – Слован и Александар Катаи на утакмици Црвена звезда – Слован.

Са 327 гласова за најлепши погодак у октобру изабран је гол Александра Катаија који је постигао у европској победи нашег клуба против Слована. На другом месту са 223 освојена гласа се такође нашла Звездина десетка и гол који је постигао у плеј-офу за Лигу Европе против Арарата. Треће место по избору навијача заузео је Ел Фарду Бен са 212 гласова, док је Дијега Фалћинелија подржало 190 чланова нашег клуба.

Од ове сезоне, моћи ћете да бирате најлепши гол који је постигнут тог месеца и то путем Звездине апликације и тако будете део наше црвено-беле породице.

Претходни текстФалћинели: Звезда има моћ
Следећи текстТешко гостовање Црвене звезде у Лиону