Звезда ТВ | Европска „петарда“

76

У новој епизоди серијала Звезда ТВ имаћете прилику да видите доминацију коју је Црвена звезда приказала у оквиру 2. кола групне фазе Лиге Европе и савладала чешки Слован резултатом 5:1.

Фудбалери Црвене звезде још једном су показали да је стадион „Рајко Митић“ тешко освојива тврђава за било ког противника. Феноменална игра красила је пулене Дејана Станковића током целог дуела али и изузетна ефикасност што потврђује пет постигнутих голова. Бен, Гајић, Катаи и Фалћинели затресли су мрежу противника и довели наш клуб до најубедљивије победе у групној фази европског такмичења.

Навијачи црвено-белих нису били у прилици да са трибина бодре екипу ни на овој утакмици, али подршка као и увек није изостала. Феноменална кореографија красила је северну трибину нашег стадиона током читавог дуела и била додатни мотив изабраницима Дејана Станковића, који су навијачима захвалност показали доминацијом на терену.

Најзанимљивији детаљи, атмосфера која је владала на Маракани, као и славље по завршетку меча и још једне европске победе само су неки од сегмената који вас очекују у новој епизоди серијала Звезда ТВ.

Претходни текстЈуниори Црвене звезде прваци Србије
Следећи текстБоља завршница Химкија и пораз у Москви