Бен у тиму кола Лиге Европе

55

Двоструки стрелац у победи Црвене звезде над Слованом из Либереца од 5:1, нападач са Комора – Ел Фарду Бен, нашао се у идеалном тиму другог кола групне фазе Лиге Европе.

„Начео“ је Бен мрежу Слована из Либереца у седмом минуту када је главом после центаршута Родића рутински са неколико метара матирао Енгуена, а то је учинио и у 22. минуту када је сјајно реаговао на пас Иванића и удвостручио вођство нашег тима. Не треба заборавити ни да је он био асистент код гола Фалћинелија када је сјајну лопту упутио из корнера, што га је на основу рангирања које прави Лига Европе ставило у сам врх за ово коло, а Црвена звезда је одиграла једну од најбољих континенталних утакмица у новијој историји и на крају савладала ривала резултатом 5:1.

Два гола и асистенција за нешто више од осамдесет минута проведених на терену – феноменалан учинак за Бена и место у идеалном тиму Лиге Европе за друго коло групне фазе. Он се нашао на десном крилу, а осим њега у тиму су још: Бусато (ЦСКА Софија), Дало (Милан), Гелин (Антверп), Грегерсен (Молде), Баришић (Ренџерс), Линдл (Волфсбург), Вилок (Арсенал), Елионуси (Селтик), Ману (Лудогорец).

Претходни текст21 година од смрти Аце Радовића
Следећи текстЈуниори Црвене звезде прваци Србије