Звездина победа за памћење

44

Кошаркаши Црвене звезде мтс направили су истински подвиг у 5. колу Евролиге. У госте црвено-белима је дошао славни ЦСКА, актуелни шампион Европе. То је само по себи био велики изазов, а ако узмемо у обзир да су изабраници Саше Обрадовића били лишени једног од главних адута, свог шестог играча са трибина, подвиг је утолико већи.

Црвена звезда је на тај начин успела по други пут у историји да савлада једног од најтрофејнијих тимова Европе. Драма није изостала, баш као и фантастични индивидуални потези. Лојд је и овог пута брилирао, оправдао епитет најбољег стрелца Евролиге и меч завршио са 31 поеном. Такав учинак поставио га је на друго место најбољих стрелаца кола, тик иза Алексеја Шведа који је постигао 32 поена. Такође, Лојд је био и други у МВП трци иза Немање Недовића који је имао индекс корисности 28 у победи Панатинаикоса против Фенербахчеа.

Атрактивне потезе, у којима је предњачио Емануел Тери и још много тога, можете погледати у извештају који је припремио креативни тим КК Црвена звезда мтс.

Такође, позивамо вас да погледате видео изјаве најкориснијег играча утакмице Џордана Лојда и Емануела Терија. Двојице од многих јунака велике победе Црвене звезде мтс у дворани ’’Александар Николић’’.

Претходни текстАндреа ипонима до прве Гран слем медаље
Следећи текстПобеда Црвене звезде над Мегом