Станковић: Могли смо више

55

Црвена звезда је ремизирала против екипе Партизана у 163. вечитом дербију, резултат је био 1:1, а утиске после меча изнео је Дејан Станковић.

Могли смо више, много пасова је ишло у назад, било је непотрбне несигурности у моментима када смо успевали да држимо добре дистанце на терену и када смо правили проблем Партизану. У првом и другом полувремену смо имали двадесет и пет минута добре игре, али дерби са собом носи тензију. Поклонили смо им први гол, али смо смогли снаге да наставимо даље. Имали смо наше прилике, пре свих Фалћинели главом, па и Гобељић када је погодио стативу. Било је жестоко на терену – рекао је Станковић.

Шеф стручног штаба нашег тима сматра да је Црвена звезда требала да искористи то што је у доброј форми.

– Морали смо да искористимо нашу форму. Дерби носи одговорност и велику пажњу да се не погреши. Разумем играче, тешка је утакмица, од петог минута смо губили, али смо добро стајали после тога. Могло је и другачије да буде, имали смо наше прилике, али идемо даље.

Пружио је Станковић подршку младом штоперу Ераковићу.

Грешке су саставни део фудбала и на њима се учи. Он је млад и ово може само да му буде школа за даље. Не мењам мишљење о њему, спреман је да игра за Црвену звезду и има квалитет. Нема лепше ствари него играти вечити дерби. Сви греше, а битно је да из тога изађеш јачи – закључио је Станковић.

Претходни текстРеми у вечитом дербију
Следећи текстБорјан: Показали смо доминацију