Борјан: Показали смо доминацију

39

Капитен Црвене звезде и чувар мреже нашег тима Милан Борјан изјавио је, после 163. вечитог дербија, да је поносан на своје момке, који из године у годину потврђују квалитет. Такође, Звездина хоботница истиче да је Звезда у овом мечу показала доминацију, као и да је тим Дејана Станковића диктирао темпо утакмице.

Причало се много о доминацији у дербијима пре ове утакмице. Звезда је и у овој утакмици показала доминацију, коју показује већ годинама уназад у домаћем шампионату. Партизан није изашао из свог шеснаестерца, ми смо диктирали темпо утакмице. Поклонили смо им гол, али смо се брзо вратили и имали неколико изразитих прилика – Гобељић је погодио стативу, Фалћинелијева прилика главом и Николићева после корнера – истакао је Борјан.

Капитен нашег тима нагласио је поносан на свој тим, као и да Звезда из године у годину потврђује квалитет.

– Ми смо квалитет и доминацију доказали пласманом у две групне фазе Лиге Европе и Лиге шампиона, а на овом мечу смо показали да можемо да се надамо и четвртој узаступној титули шампиона Србије и да је заслужујемо. Као капитен поносам сам на моје момке, као и на мој клуб који је једном покорио Европу и из године у годину потврђује квалитет.

Такође, имао је поруку и за табор вечитог ривала.

Ми ћемо узвратити добро гостопримство играчима и стручном штабу вечитог ривала у пролећном делу шампионата, а уколико буду желели да погледају резултате доминације и Европу, а буде дозвољено присуство публике у Лиги Европе, оставићемо им најбоља места – подвукао је Милан Борјан.

Претходни текстСтанковић: Могли смо више
Следећи текстЦрвена звезда убедљива у дербију кола против Морнара