Седмица Звезде против Земуна

44

Убедљивом победом над Земуном од 7:0 фудбалерке Црвене звезде су успешно започеле други круг Суперлиге Србије.

Оне су у 10. колу у потпуности надиграле Земунке и забележиле убедљив тријумф. Већ у 4. минуту Сара Савановић је начела гол гошћи, а Анђела Крстић у 20. и Ана Барјактаровић у 25. минуту су повисиле вођство нашег тима на 3:0.

Звезда је у другом полувремену наставила у истом ритму, па је Јована Миладиновић у 55. минуту искористила једанаестерац да повећа предност црвено-белих. Наше фудбалерке су до краја меча постигле још три поготка, Александра Савановић у 80. и два пута Тијана Ђорђевић у 87. и 90. минуту за коначних 7:0.

После 10 одиграних кола Црвена звезда заузима 4. позицију на табели СУперлиге, а у наредном колу наша екипа дочекује трећепласирану Слогу Земун.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЗЕМУН 7:0 (3:0)

Београд – Стадион: Рајко Митић – помоћни терен. Судија: Јасмина Мицкоска. Стрелци: С. Савановић у 4, Крстић у 20, Барјактаровић у 25, Миладиновић из пенала у 55, А. Савановић у 80, Ђорђевић у 87. и 90. минуту. Жути картони: Петровић (Црвена звезда), Јовановић (Земун).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Шћепановић, Ђорђевић, Миладиновић (Васовић од 63. минута), Крстић (Миловић од 31. минута), А. Савановић, Тенков, С. Савановић (Поповић од 69. минута), Барјактаровић, Николић, Аранђеловић (Павловић од 63. минута).

ЗЕМУН: Шипетић (Антешић од 76. минута), Јовановић (Стокић од 46. минута), Кљајић, Благојевић, Брусин (Белован од 57. минута), Андрић, Чолић, Батинић, Мугоша, Марјановић (Поповић од 69. минута), Максимовић (Хост од 69. минута).

Претходни текстЗвезда декласирала Палилулу и освојила Куп Србије за играчице до 18 година
Следећи текстРеми у вечитом дербију