Црвено-бели и „Old Spice“ продужили сарадњу

79

КК Црвена звезда мтс са поносом обавештава да је наставио пословну сарадњу и потписао нови уговор са реномираним светским брендом „Old Spice“. Осим на терену, КК Црвена звезда ради и на одржавању и ојачању свог спонзорског пула и повећању броја пословних пријатеља, који су уз клуб и црвено-беле боје. Зато нам изузетно задовољство представља чињеница да је светски познат бренд „Old Spice“ одлучио да остане у победничком тиму.

„Old Spice“ је лидер на пољу производа за личну негу, који је основан далеке 1937. године у Сједињеним Америчким Државама. Са више од 80 година искуства на светском нивоу, „Old Spice“ је бренд који пружа аутентичност, квалитет и сигурност кроз широк спектар производа за мушкарце.

Директор КК Црвена звезда мтс говорио је директор Филип Сунтурлић:

Основни задатак менаџмента клуба је да на сваком нивоу обезбедимо што боље услове нашем првом тиму. Наставак сарадње са брендом „Old Spice“ је још важан један корак у том правцу. Веома смо поносни што је један такав препознатљив и светски познат бренд остао уз нас и види у Црвеној звезди идеалног партнера. Наша сарадња изазвала је велику пажњу прошле сезоне на више начина, јавност је изузетно позитивно реаговала на наше заједничке маркетиншке кампање. У свету спорта постоји једна изрека да “победнички тим не треба мењати” и у том смислу одлука КК Црвена звезда мтс и „Old Spice“ је била изузетно лака. Искористио бих ову прилику да се захвалим „Old Spice“-у, али и свим партнерима чија улога посебно у сезони која је оптерећена и Короном добија на посебном значају – истакао је Сунтурлић.

Као компанија, бирамо своје партнере пажљиво и врло темељно. Чињеница да је КК Црвена звезда мтс наш партнер већ трећу годину заредом доказује да имамо заједничку мисију и визију – да подржимо праве вредности, међу којима се спорт свакако истиче – рекла је Мариана Кордопати, сениор бренд и комерцијални директор за југоисточну Европу у компанији П&Г.

КК Црвена Звезда подсећа да се налази у уском кругу партнера компаније „Old Spice“ из света спорта у коме се налазе НФЛ лига и Е-Спортс програми.

Претходни текстНикад млађа Звезда у Европи
Следећи текстПоследњи дан продаје сезонских карата