Последњи дан продаје сезонских карата

26

Подсећамо све звездаше да је данас, 15. октобра, последњи дан продаје сезонских карата нашег клуба за ову сезону.

Након „зеленог светла“ од стране УЕФА, надамо се и дозволи надлежних органа наше земље, чиме би у четвртој узастопној европској јесени наш тим имао подршку са трибина „Рајка Митића“. У том случају, власници сезонских карата ће имати 30% попуста на пуну цену пакета карата.

Подсећамо и да куповина сезонске карте за ову сезону обезбеђује право на остваривање цене за обнову сезонске карте наредне године, при чему ћемо свакако узети у обзир број утакмица који је ове сезоне одигран без присуства публике.

Све резервације места власника сезонских карата из прошле сезоне важе и даље и обнова тих карата је могућа, изузев места у сектору ВИП Запад. Услед смањења капацитета стадиона за утакмице УЕФА Лиге Европе, уколико дође до дозволе Кризног штаба Владе Србије везано за могућност присуства публике на утакмицама, сезонске карте за овај сектор је могуће обновити само у Сервису за чланство а карте издате након 4. октобра 2020. не обезбеђују резервацију места за утакмице Лиге Европе у том сектору. Уместо тога, власници ових сезонских карата би имали могућност да пакет карата за Лигу Европе купе за секторе запад бок или запад центар, уз остварење права на попуст од 30% за власнике сезонских карата. Ово правило се односи и на обнову и на нове сезонске карте за овај сектор.

Продаја се наставља у просторијама Сервиса за чланство до 19 часова, као и преко интернета на сајту https://crvenazvezda.iticket.rs до поноћи.

Плаћање је могуће готовином и платним картицама из система Виза, МастерКард, АмЕкс и Дина.

Сезонске карте могу купити само чланови клуба са плаћеном чланарином за сезону 2020/21.