Почела је последња недеља продаје сезонских карата

50

КК Црвена звезда мтс ушао је у последњу недељу продаје годишњих улазница за сезону 2020/2021. Непредвидиве околности захтевале су од менаџмента клуба креативно идејно решење, а сјајан одзив звездаша показао је да је урађен сјајан посао у организацији сезонских карата.

Клуб подсећа да ће сезонске карте за такмичарску сезону 2020-2021 по изузетно повољним ценама, уз бројне попусте и погодности бити у продаји до краја септембра, закључно са 30.09.2020. године.

Подсећамо, у продаји се нашао ограничени контигент сезонских улазница, и с тога карата није остало пуно. То ни мало не чуди имајући у виду лојалност Звездаша који су и сада препознали у каквом тренутку се њихов вољени клуб налази и практично похрлили у првим недељама продаје да обезбеде себи место на првој утакмици када ће бити дозвољено присуство публике. Наравно, и на свакој следећој.

Одзив звездаша пред изазовну и неизвесну сезону је изузетно добар, а овом приликом још једном подсећамо, да је продаја ограничена само на 30% капацитета хале.

Зато пожурите по своју карту и своје место, будите део Звездине приче у новој сезони!

Играње кошарке пред празним трибинима није лако, са навијачима и подршком какву има Црвена звезда то је потпуно друга прича. Дођите, и помозите нам да заједно побеђујемо, да заједно освајамо трофеје јер… Звездаши врло добро знају колико вреди један клуб.

Претходни текстРадуловић: Тимским духом до успеха
Следећи текстИнтервју првог тренера Саше Обрадовића