Радуловић: Тимским духом до успеха

54

У убедљивој победи нашег клуба над Вождовцем, прве минуте у такмичарској години забележио је млади и талентовани Андрија Радуловић који је и више него задовољан мечом, бројем голова у мрежи ривала и коначним резултатом.

Није било лако после Омоније да се фокусирамо на Вождовац, али смо професионалци и то смо показали. Одиграли смо сјајан меч, постигли шест погодака и показали квалитет. Уз то се видело и да имамо карактер, не само ми на терену, већ читав стручни штаб, заиста је била сјајна утакмица и само су навијачи фалили на трибинама да доживљај буде потпун – почиње Радуловић.

Срећан је крилни нападач рођен 2002. године што му је Дејан Станковић указао прилику и тврди да ће у сваком тренутку, кад год добије шансу, бити спреман да допринесе тиму.

– Ужелео сам се фудбала и феноменалан је осећај поново се наћи на терену. Нисам био стегнут, заиста сам већ неко време ту и осећам се као део тима у потпуности. Сваки пут кад ми тренер укаже шансу даћу све од себе да оправдам то поверење. Обожавам да носим Звездин дрес.

Сматра Радуловић да Црвена звезда има квалитет да учествује у Лиги Европе.

Још увек не знамо да ли ћемо се састати са Араратом или Цељем, али у сваком случају мислим да смо фаворити. Ако будемо прави на терену, сматрам да можемо да прођемо. Имамо квалитет за Лигу Европе. Баш ова утакмица против Вождовца и феноменалне акције из којих су уследили голови су путоказ и начин на који увек треба да играмо. Имамо квалитет да будемо део Лиге Европе – закључује Радуловић.

Претходни текстОмладинци поново у Лиги шампиона
Следећи текстПочела је последња недеља продаје сезонских карата