Звезда одрадила последњи тренинг мини припрема

57

Фудбалери Црвене звезде данас су у преподневним часовима одрадили последњи тренинг на мини припремама на Фрушкој гори.

Овога пута изабраници Дејана Станковић радили су на терену у Руми, а као и већина претходних преподневних тренинга и овај је био посвећен раду на физичкој припреми и кондицији, што значи да је Федерико Панонћини водио главну реч.

После првог дела тренинга, на ком су одрађене вежбе снаге, прешло се на истрчавања и рад на кондицији. Играчи су успешно изнели све што је пред њих постављено, упркос чињеници да је време било изузетно топло. Звезда је као и увек имала и локалну публику која се окупила да прати тренинг у великом броју, а после сат и по рада на терену играчи су коначно могли да одахну и врате се у хотел. У току данашњег дана их очекује повратак за Београд.

Црвена звезда овом приликом жели да се захвали љубазном особљу хотела „Фрушке терме“ које је омогућило играчима да се максимално фокусирају на рад, као и својим домаћинима у Руми и Сремској Митровици где су фудбалери нашег клуба обавили тренинге на теренима фудбалског клуба Словен и Радничког из Сремске Митровице.

Ова репрезентативна пауза искоришћена је на најбољи начин како би се екипа што боље припремила за, можда и најважнији део сезоне који их очекује у наредним периоду, као и да би се играчи који су имали проблема са повредама опоравили и ставили на располагање тренеру Станковићу уочи дуела са Чукаричким у првенству, односно Омонијом у квалификацијама за Лигу шампиона.

Црвена звезда ће сутра наставити са радом у Београду на помоћним теренима Маракане.

Претходни текстПетковић: Звездо, настави са победама
Следећи текстЗвезда у Нишу на старту АРКУС лиге