Дегенек: Свежи пред нове изазове

50

Напорно раде фудбалери Црвене звезде на мини-припремама у сремском округу, а о томе колико су квалитетни тренинзи говори наш поуздани дефанзивац Милош Дегенек.

Заиста добро радимо. Од када смо се вратили са мини-одмора, сви смо показали велику жељу да наставимо тамо где смо стали и то радује. Квалитетно тренирамо, по два пута дневно. Ујутру се фокусирамо на брзину и хитрину са жељом да се што боље „затегнемо“ и физички спремимо, а поподне су то стриктно фудбалски тренинзи. Чека нас још таквог рада у Београду како би се што боље спремили за Чукарички, па и све изазове који следе. За сада сви добро изгледамо, види се да смо свежи – почео је Дегенек.

Измамио је Дегенек аплаузе свих присутних на тренингу када је постигао феноменалан погодак из волеја.

– Најлепши гол који сам постигао, али штета што није био на некој важној утакмици. Ипак, тренинзи су баш зато битни, да све оно што ту урадимо, схватимо да можемо и умемо, па да онда то пренесемо на утакмице. Максимално смо концентрисани и вредни, а све то значи за самопоуздање.

Навијачи у Сремској Митровици су на сјајан начин дочекали фудбалере Црвене звезде, а Дегенек истиче да му недостаје подршка на трибинама.

Ужелели су се они нас, али смо и ми њих. Баш нам недостају и стварно су нас сјајно дочекали. Једва чекам када ће фудбал моћи поново да се игра пред пуним трибинама. Хвала им од срца, нека издрже још мало, па да се видимо на Маракани – подвукао је Дегенек.

Претходни текстЗвезда у Нишу на старту АРКУС лиге
Следећи текстПионири Црвене звезде прваци Србије