Борјан: Обрадоваћемо навијаче дуплом круном

76

Марљиво раде фудбалери Црвене звезде, ужелели су се групних тренинга а капитен Милан Борјан једва чека 30. мај и да поново поведе тим на званичну утакмицу. Наша хоботница на голу истиче да ће црвено-бели дати све од себе да одбрани титулу и освоји куп, а такође се осврнуо и на хуманитарну акцију помоћи најстаријим члановима клуба.

Прелепо је вратити се на терен. Уживање је поново бити на Маракани после 45 дана током којих смо били ван терена. Ужелели смо се свега, нарочито да се видимо и попричамо између себе. Било је тешко тренирати сам код куће, али ево нас тројица смо ту. Млади Катић је велика перспектива Црвене звезде. Много је лепо радити са њим. Воли да слуша и учи, а то је најбитније. Наравно, ту је и голман Поповић са којим сам заједно у екипи већ дуго времена, а налазимо се у истој смо категорији и форми. Лепо је видети их и поново радити са њима – нагласио је Борјан.

Капитен нашег тима није крио да једва чека да поново игра утакмице, али жали јер ће се мечеви одигравати без публике.

– Искрено једва чекамо да крену утакмице. То нас све испуњава, како играче тако и навијаче. Једва чекамо да све крене. Једина лоша вест за нас је та да ћемо играти без присуства наших верних навијача који неће моћи да буду на трибинама. Биће тешко, нарочито што смо навикли на њих, увек су ту за нас, просто дишемо заједно, али шта је ту је. Потрудићемо се да их обрадујемо иако нису ту, а верујем да ће бити итекако срећни. Враћамо се утамицама и то је најбитније.

Наш тим очекује и такмичење у Купу Србије, а Борјан истиче да су амбиције клуба увек највеће.

– Дуго се чека та дупла круна. Ове године, као и сваке претходне, ћемо дати све од себе да освојимо и трофеј у Купу Србије, као и титулу. Имамо жељу и мотив, у шампионату смо на корак до титуле, а Боже здравља да освојимо и Куп па да славимо дуплу круну на крају ове сезоне.

Чувар мреже нашег тима поносан је на свој тим јер су помогли нашим најстаријим навијачима у склопу акције “Од Звезде с љубављу”.

Показали смо да Звезда није само фудбалски клуб, већ једна велика породица и да бринемо о нашим члановима, о људима у клубу, као и о онима који нас подржавају на трибинама. Показали смо да имамо велико срце и то ме много радује, јер је Звезда можда и једини клуб на свету који је обрадовао своје навијаче на такав начин и стварно сам препоносан на цео свој тим што смо сви заједно учествовали у томе – подвукао је Милан Борјан, капитен Црвене звезде.

Претходни текстПриче из историје – Драган Перић
Следећи текстЗвезда ТВ| Од Звезде с љубављу, за Србију!