Звезда ТВ| Од Звезде с љубављу, за Србију!

66

Једна од основних улога великог фудбалског клуба као што је Црвена звезда је да буде друштвено-одговоран, али и да показује величину када је најтеже. Поштујући све мере и одредбе како би се спречило ширење корона вируса, фудбалери Црвене звезде су обишли читаву Србију и члановима клуба, као и ветеранима старијим од 65 година доносили пакете помоћи. Како је све то изгледало погледајте у новој епизоди „Звезда ТВ-а“.

Првотимци Црвене звезде, фудбалери Графичара и наши омладинци који стасавају на теренима иза југа Маракане су били ти који су навијачима старијим од 65 година доносили позитивну енергију у тешким тренуцима који су захватили читав свет. Осим тога, са собом су носили и два пакета. Један потрошачки и састављен уз помоћ нашег бетинг партнера компаније “Моцарт” и други састављен од клупских сувенира.

С друге стране фудбалери нашег клуба су могли још једном да се увере колико је Звезда велика и колико има навијача по читавој Србији којима је срце црвено-бело, а црвено-бели аутобус, поклон Звездине фондације за потребе Омладинске школе изазивао је пажњу и симпатије док је пролазио кроз градове.

Осим у Београду, посетили смо старије чланови клуба, и у Новом Саду, Оџацима, Шапцу, Сремској Митровици, Чалми, Шиду, Крагујевцу, Јагодини, Лапову, Тополи, Пожаревцу, Петровцу на Млави, Параћину, Нишу, Лесковцу, Крушевцу, Чачку, Брчком, Краљеву и Трстенику.

У новој епизоди „Звезда ТВ-а“ бићете сведоци многих звездашких прича од наших најстаријих навијача које ће вас у потпуности одушевити, а имаћете прилику да видите и како смо усрећили наше легенде попут Милоша Шестића,Владице Поповића, Душана Маравића и многе друге који су исписали историју нашег клуба.

Претходни текстБорјан: Обрадоваћемо навијаче дуплом круном
Следећи текстПриче из историје – Немања Бјелица