Гаврић: Све је лакше уз породицу

69

Звездин првотимац Жељко Гаврић одличним партијама у пролећном делу првенства оставио је јак утисак на звездаше. Млади офанзивац тренутно се налази у свом родном граду где одговорно проводи време у карантину, али и поред тога, вредно тренира и припрема како би био што спремнији за наставак шампионата.

Са породицом проводим дане у свом родном месту. Конкретно сам концентрисан на обавезе и инструкције које добијам од стручног штаба. Због обавеза у клубу, наставка првенства и великог броја утакмица нисам долазио кући неколико месеци тако да ми је драго што проводим време са најближима. Уживам свакодневно, уз обавезе које имам, али се и трудим да се, када имам слободног времена, разонодим бројним друштвеним играма, гледам филмове, тако да брзо пролазе дани – почео је Гаврић.

Млади првотимац описао је и како изгледају његови тренинзи, а има и велику „помоћ“.

Велика ми је предност што имам двориште које максимално користим за тренинге. Веома је битно да не размишљамо колико ће ово дуго трајати, јер на то не можемо да утичемо. Морамо бити фокусирани, да на неки начин пробамо да одржимо физичку форму, како би нам било лакше када се првенство настави. Дајем максимум на овим „кућним тренинзима“ и желим да будем у доброј форми. Са породицом сам, од јутра до мрака, они су ми такође и велика подршка.

Звездин „24“ предложио је како да проводите ове дане у кућној изолацији.

– Ја сам љубитељ видео игара. Такође, осим што слободно време проводим са породицом гелдајућу бројне филмове, волим да играм и „Сони“, као и бројне игре на друштвеним мрежама. Најчешће играм „ФИФА“, али пошто у мојој породици нико није спортски настројен, често играм и „ГТА“ или сличне игрице за које ми није потребан ривал. Људи сами нађу начин да се забаве, а биће ми драго ако неком помогнем у избору.

Није пропустио Гаврић да за крај апелује на све људе:

– Останите код куће, будите дисциплиновани, пратите све инструкције лекара, надлежних органа, задржите позитиван став, добру енергију како би све ово што брже прошло.

Претходни текстПанчев: Победићемо пандемију дисциплином
Следећи текстПриче из историје – Прва титула стонотенисера