Обавештење за све звездаше

100

Драги звездаши,

Због епидемије вируса Ковид 19 (Корона) сва кошаркашка такмичења у целом свету су до даљег заустављена, укључујући и она у којима наступа КК Црвена звезда мтс: Евролига и АБА лига, као и Суперлига Србије која још увек није почела.

За сада, нема никаквих информација нити назнака када, како, и да ли ће се кошаркашка сезона наставити.

КК Црвена звезда мтс у свакодневном је контакту са челницима свих такмичења. Са свим важним информацијама, као људи који су директно помогли нормално фунцкионисање клуба, бићете информисани благовремено и на време!

Још једном, ову прилику користимо да Вам искажемо велику захвалност за поверење које сте нам указали пред и током такмичарске сезоне 2019-2020, што показује и рекордан број сезонских карата, као и Евролига пакета. У прилог томе најбоље говори просечна посећеност на утакмицама Евролиге по којој је наш клуб и ове године у самом врху најелитнијег европског клупског такмичења.

У овим тренуцима живот, здравље и безбедност свих су најважнији, а спорт је у другом плану! Наравно, до неких бољих времена, у којима ћемо, када све ово прође, сви заједно да се радујемо новим кошевима, победама и титулама наше Црвене звезде.

КК Црвена звезда мтс ће у наредном периоду, осим овог вида комуникације, користити све своје платформе (званични сајт, Фејсбук страницу, као и Твитер и Инстаграм налог) како би целокупна звездашка популација имала комплетне информације о свему што се догађа.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстРаспоред утакмица и преноса млађих селекција
Следећи текстСтанковић – Жао ми је што нема навијача, али морамо да будемо одговорни