Вулић: Друго полувреме је наш стил игре

66

Милош Вулић постигао је изједначујући гол на мечу и постао један од хероја утакмице, а млади фудбалер сматра да игра из другог полувремена треба да буде пример како тим треба да игра и у наставку такмичења.

Прелепо вече за нас. И даље сам под јаким утиском и не знам како бих исказао сва осећања. Успели смо да покажемо карактер и снагу после примљеног гола и подигнемо нашу игру у другом полувремену. Доста нам је помогло искључење фудбалера Олимпијакоса, међутим почели смо да контролишемо игру и извршимо притисак на њихову последњу линију. Постигли смо три гола, од којих су два били после прекида и то нам даје самопуздање за даљи наставак такмичења – рекао је Вулић.

Вулић је у игру ушао уместо Душана Јованчића и није крио задовољство због уласка у игру.

Био сам нервозан јер смо губили и желео сам да уђем у игру, да дам све од себе и помогнем екипи. Испоставило се добро што сам ушао, постигао сам гол за изједначење, а затим смо потпуно преокренули резултат и пресрећан сам због тога.

Везни фудбалер и даље није свестан од колике је важности био његов погодак.

Још ми не долази до свести, поготово што ми је ово дебитантски гол у Лиги шампиона. Када се глава охлади и сумирају утисци вероватно ћу схватити колико је мој гол био важан, али у овом тренутку најбитније је што смо победили. Надам се да ће ова победа бити додатан разлог да навијачи и даље долазе на стадион – закључио је Вулић.

Претходни текстМилуновић: Пресрећан сам због поготка
Следећи текстМилојевић: Велика победа у прелепом амбијенту