Милуновић: Пресрећан сам због поготка

63

Штопер црвено-белих Немања Милуновић изнео је своје утиске после победе над екипом Олимпијакоса у оквиру другог кола Лиге шампиона групе Б.

После првог полувремена и примљеног гола из наше грешке, видело се да нас је то пореметило. У свлачионици смо се договорили шта морамо да променимо, како да подигнемо игру на још виши ниво. Знали смо да морамо да померимо задњу линију напред и извршимо притисак на противника у њиховом шеснаестерцу. Уласком другог шпица већим притиском на одбрану Олимпијакоса мислим да смо остварили оно што смо се договорили и заслужено победили – истакао је Милуновић.

Штопер црвено-белих срећан је због дебитантског гола у Лиги шампиона.

Изузетно је леп осећај постићи погодак, нарочито када је то гол који доноси преокрет у овако битној утакмици. Боаћи је трећим голом ставио тачку на овај дуел и потврдио нашу победу. Много нам значи то што се у овако тешкој групи налазимо на другој позицији, али ово је тек почетак. Морамо да се концентришемо на сваку следећу утакмицу и даћемо све од себе да прођемо групу – рекао је штопер црвено-белих.

Осврнуо се Милуновић и на феноменалну атмосферу на трибинама.

До сад нисам присуствовао утакмици где цео стадион навија заједно. Братство између навијача Олимпијакоса и наших навијача доказано је вечерас као и много пута пре тога. Феноменално сам се осећао на терену, надам се да ћу имати још оваквих утакмица у каријери. Препуна Маракана и скандандирање навијача од којег се тресе терен је осећај који не може да се опише – закључио је Милуновић.

Претходни текстЦрвена звезда – Олимпијакос 3:1 (0:1)
Следећи текстВулић: Друго полувреме је наш стил игре