Кадети максимално до јединствене лиге Србије

51

Кадети Црвене звезде током претходног викенда остварили први циљ у новој сезони, и пласирали се у јединствену лигу победама над вршњацима Динамика, Партизана и Земуна. Наредног викенда у дворани „Баскет сити“ квалификациони турнири пионира и јуниора.

Кадети КК Црвена звезда мтс са максималним учинком одиграли су квалификациони турнир за јединствену лигу Србије, који се традиционално одржава пред почетак нове сезоне.

Црвено-бели су током претходног викенда на јаком турниру у дворани „Баскет сити“ у групи са екипама „Динамика“, „Партизана“ и „Земуна“ остварили све три победе у својој групи, и потпуно заслужено остварили први циљ у новој сезони под вођством новог тренера Милоша Обреновића.

Подсетимо, црвено-бели су савладали у петак екипу „Динамика“ 78:66, у суботу су у дербију убедљиво били бољи од вршњака Партизана 78:54, да би у утакмици пре које су већ обезбедили пласман, савладали у недељу екипу Земуна са 96:61 уз 22 поена Александра Топаловића.

Током наредног викенда одржаће се квалификациони турнири за пионире и јуниоре (од суботе до понедељка) у дворани „Баскет сити“.

Претходни текстЂорђевић: Храбро против Олимпијакоса
Следећи текстИгуман манастира Хиландар посетио Црвену звезду