Игуман манастира Хиландар посетио Црвену звезду

79

Игуман манастира Хиландар Методије био је у посети нашем клубу пред меч са Олимпијакосом. Упозанао се са Звездином историјом и пожелео пуно среће нашем клубу у наредним изазовима.

Игуман Хиландарског манастира Методије посетио је наш стадион пред утакмицу другог кола Лиге шампиона против Олимпијакоса. Угостили су га председник Светозар Мијаиловић, генерални директор Звездан Терзић и почасни председник нашег клуба Драган Џајић. Дружио се и са нашим ветеранима Шестићем, Боровницом, Владимиром Петровићем Пижином, Аћимовићем и са секретаром Браниславом Кантаром.

Обишао је и музеј Црвене звезде где се упознао с богатом историјом нашег клуба. После пријатног ручка посетио је и први тим Црвене звезде где је разговарао са шефом стручног штаба Владаном Милојевићем.

Велика ми је част и радост што сам у посети овако великом клубу као што је Црвена звезда. Први пут сам на овом стадиону и то је наставак духовне везе која постоји у историји последњих година која је још већа. Ми често у Хиландару имамо посете Звездиних играча и осталих чланова, а сада се створила прилика да узвратим посету – рекао је игуман Методије.

Истакао је да су спортисти наше земље изузетно битни, као и да редовно гледа Звездине утакмице.

Пратим Звездине утакмице. У младости сам се бавио спортом тако да ми је усађена та љубав. Свакако се радујем успесима наших спортиста који нас сјајно предтсвљају у свету. Црвена звезда је кроз историју била један од симбола нашег народа. Успехе које Звезда остварује народ доживљава као националне – рекао је игуман манастира Хиландара Методије.

Претходни текстКадети максимално до јединствене лиге Србије
Следећи текстМајдов амбасадор Европске недеље спорта