Филип Човић још две године у Црвеној звезди

42

Плејмејкер Црвене звезде мтс Филип Човић потписао је у уторак двогодишњи уговор са црвено-белима и на Малом Калемегдану остаје до 2021.године.

Плејмејкер КК Црвена звезда мтс Филип Човић потписао је у уторак нови двогодишњи уговор са црвено-белима, и на Малом Калемегдану остаје до 2021.године!

Бек Црвене звезде мтс био је интегрални део успеха Црвене звезде у АБА лиги и Суперлиги Србије и имао велики удео у титулама које су црвено-бели освајали у управо завршеној сезони.

Филип Човић (30 година, 180цм, плеј) понео је највећи део терета у организацији игре Црвене звезде у најважнијем делу сезоне, завршници АБА лиге и Суперлиги Србије.

У Регионалном такмичењу уз просек од 6 поена и скоро 6 асистенција по мечу, свој учинак подиграо је на најважнијим утакмицама завршнице против Партизана и Будућности на скоро 10 поена и 8 асистенција по утакмици.

У Црвеној звезди је од априла 2018.године, а са црвено-белима је освоји две титуле првака Србије, АБА лигу и Суперкуп АБА лиге:

Потписивање новог уговора са Филипом је још један доказ да имамо стабилност, да играчи који имају искуство желе да остану у Црвеној звезди, али и да имамо амбиције у изузетно напорној сезони која нас очекује. Након Билија, Бранка, и Филип је продужио сарадњу са клубом што говори и о озбиљности са којом смо кренули у прелазни рок. Чека нас још доста посла на том плану – рекао је директор клуба Филип Сунтурлић.

КК Црвена звезда мтс након нових уговора Билија Берона, Бранка Лазића и Филипа Човића, наставља даље активности везане за прелазни рок и о свему ће благовремено обавештавати јавност.

Претходни текстТурнир спонзора клуба на Малом Калемегдану
Следећи текстФилип Човић: Срећан због успеха тима, иду нови изазови