Звездаши, хвала!

104

КК Црвена звезда мтс захваљује се навијачима на безрезервној подршци која је водила наш клуб до три трофеја и великог повратка у Евролигу.

КК Црвена звезда мтс освојио је у сезони 2018/2019 три трофеја, а онај најбитнији у АБА лиги био је вредан места у Евролиги. Велика посвећеност менаџмента клуба, стручног штаба на челу са тренером Миланом Томићем и сјајних 15 играча, резултовала је трофејима и повратком на елитну кошаркашку мапу. Ипак, све то би било недовољно без ветра у леђа који није стајао ни када је било тешко и када су сви изгледи били против нас. Како смо сви са поносом истицали имали смо шестог играча на терену увек и без компромиса, таква страст, тај хук који има само Црвена звезда носио нас је до врха региона и врха Србије.

Целе сезоне, као и годинама уназад били смо велика црвено-бела породица. Домаћи терен смо бранили и одбранили. У АБА лиги и Суперлиги Србије пред Звездашима нисмо осетили горчину пораза. У плејофу АБА лиге савладани су велики ривали – Партизан и Будућност. У одлучујућим утакмицама хук са трибина је носио црвено-беле шампионе до убедљивих победа. Ни мало случајно, лојалност и љубав према Црвеној звезди ни овог пута није пала на великом испиту.

Због тога КК Црвена звезда мтс каже једно велико – Звездаши, хвала! Хвала за подршку, лојалност, веру у нас и жељу да вратимо наш клуб у евролигашку мапу. Ми смо то заслужили!

Време је да се окренемо новим изазовима које носи сезона 2019/2020. Менаџмент КК Црвена звезда мтс и на делу показује колико цени лојалност навијача па је зато спремљен посебан попуст на годишње карте за све ’’сезонце’’.

Више о томе, а и остале сервисне информације можете пронаћи на следећем линку. Претпродаја почиње у понедељак од 12 часова.

Видимо се!

Претходни текстДима бронзани на Играма у Минску
Следећи текстПогоди „кош“ на Звездином тренингу у Аустрији