Од рођења мог

135

На тренингу КК Црвена звезда мтс имали смо госта које је добро познато лице свим Звездашима.

КК Црвена звезда мтс је у јеку припрема за финалну плеј-оф серију АБА лиге против Будућности. На једном од тренинга црвено-бели кошаркаши су имали посебног госта.

Слика која је обишла друштвене мреже била је фотографија младог Звездаша Видака. Преко ноћи он је постао оличење свих којима је Црвена звезда у срцу јер је сваки Звездаш у Видаку видео симбол једног заједништва, једне породице и јединствене енергије у жељи да се оствари велики корак ка давно зацртаном циљу.

 

Видак је био посебан гост на тренингу црвено-белих пред најважније утакмице у сезони. Баш као и Звездаши, играчи су упознали Видака преко друштвених мрежа и о њему међусобно разговарали, а онда је спремљено посебно изненађење за њих јер је мали Звездаш дошао на тренинг црвено-белих.


Његова енергија са трибина била је ветар у леђа кошаркашима Црвене звезде, а онда су они позвали Видака у своју екипу. Тренирали су заједно и спремали се за наредне изазове. Јер, поново ће свако имати своју улогу. Црвено-бели да чврстом одбраном сачувају своју тврђаву и да затрпају кош противника, а Видак да поново предводи громогласну подршку са трибина која ће донети преко потребну енергију изабраницима Милана Томића.

Претходни текстЦрвена звезда – Будућност, историјат сусрета
Следећи текстСтојковић: Најбољи позив за Раднички