КРК – Корак по корак у Нишу

42

Кошаркаши Црвене звезде мтс путују након тренинга у поподневним часовима у Ниш, где ће у петак против Динамика почети учешће на овогодишњем турниру Купа Радивоја Кораћа.

Кошаркаи Црвене звезде мтс након тренинга у дворани „Александар Николић“ крећу у Ниш у поподневним часовима на завршни турнир „Купа Радивоја Кораћа“.

Црвено-бели путују у Ниш са 14 играча, а први меч на завршници играју у петак од 19.30 против екипе „Динамик ВИП“.

Тренер Црвене звезде мтс Милан Томић, очекује добар турнир и занимљиве утакмице:

Очекује нас врло неизвесно такмичење, драж Купа је то сам већ рекао и приликом жреба, што свако има своју шансу и жељу да освоји то такмичење. Наша једина жеља и план је да идемо утакмицу по утакмицу, и да одиграмо добру кошарку у Нишу. Пуно је добрих екипа. Мега, Динамик и ФМП младе и амбициозне екипе, свака част момцима из Житишта, Борац је увек неугодан предвођен са неколико врло искусних играча, Нови Пазар је већ и кроз српску лигу показао своје амбиције…Бранилац трофеја је екипа Партизана, која у добром тренутку дочекује Куп након победе над екипом Будућности, која је доселектирала састав током сезоне. Свакако да би нам у припреми овог турнира помогло и то да могу да рачунам на све играче, али поштујући прописе КСС, желимо да дамо шансу нашим момцима којих је 10 у саставу. Знам да у Нишу и региону има пуно навијача Црвене звезде и позивам их да нам пруже подршку у утакмици са Динамиком, који је наш први ривал у завршници Купа, јер понављам, не желимо да идемо даље од прве наредне утакмице.

Капитен Бранко Лазић:
Нећемо ићи даље од петка и утакмице са Динамиком, поучени искуством од претходне године. Спремамо се за ту утакмицу као да је финале, као и за сваку следећу ако до ње дође. Сконцентрисани смо само на нашу игру и наш тим. Драго ми је да је тим реаговао са три узастопне победе након Еврокупа и да смо успели да одржимо добру атмосферу. Идемо утакмицу по утакмицу, понављам најважнији је Динамик…

Марко Кешељ:
Очекује нас Куп, прва утакмица против Динамика је и најважнија, и не желимо преко тога да размишљамо. Имали смо довољно времена да тренирамо, да се освежимо и да се спремимо у претходних пар дана и спремни путујемо у Ниш. Свако на купу има своје амбиције, имамо их и ми, имамо добру атмосферу у тиму, и жељно ишчекујемо старт турнира.

Утакмица Црвена звезда мтс – Динамик ВИП игра се у петак од 19.30 часова у нишкој дворани „Чаир“.

Екипа ће у Нишу бити комплетна, а уз 14 регистрованих играча за овај турнир, биће и Кеј Си Риверс, Мајкл Оџо и Мохамед Фаје, који немају право наступа због одређене квоте странаца у завршници националног купа.

Претходни текстЗапослени у Црвеној звезди на детаљним прегледима
Следећи текстМилуновић: Жељно ишчекујем деби